Der er mange fordele ved loftisolering

Kan du mærke træk af kold luft fra loftet eller loftlemmen? Eller kan du måske endda se, at sneen smelter hurtigt på dit tag om vinteren? Måske er varmeregningen højere, end den burde være? Så er det fordi, dit loft ikke er ordentligt isoleret.

Loftisolering er en af de opgaver, vi som isolatør udfører rigtig ofte. Det er simpelthen fordi, der er så mange fordele ved en korrekt isolering af loft.

Vi udfører mange typer isoleringsopgaver for vores kunder i og omkring Odsherred, Roskilde, Holbæk og København samt mange andre steder på Sjælland. Alle opgaver med loftisolering kan udføres både for private og erhvervskunder.​

Du kan se billeder fra tidligere projekter indenfor dette område i galleriet her. Vi tilbyder som også at udføre de mere avancerede opgaver med isolering af loft til kip.​​

Hvorfor er renovering af din loftisolering en god idé?

Hvis du har et parcelhus eller anden form for bolig fra 60'erne, 70'erne, 80'erne og til dels 90'erne, har det højest sandsynligt oprindeligt kun 100 mm. loftisolering. Til sammenligning anbefales det i dag, at man udfører opgaverne med minimum 300 mm.

Det betyder, at varmeregningen i boliger opført i disse perioder er væsentligt højere end i moderne og nybyggede huse. Der er heldigvis råd for dette.

Vi isolerer lofte med en løsning, der er bæredygtig for både miljøet – og din økonomi. En loftisolering vil ofte være tjent hjem igen efter blot en mindre årrække (typisk 7-8 år). Derudover kan du benytte dig af håndværkerfradraget, da arealet udgør en stor del af husets klimaskærm.​​

Vi arbejder hurtigt og effektivt

En anden fordel ved en renovering af din loftisolering er, at lyd- og efterisolering af loft er en relativt simpel opgave, der ikke kommer til at være et stort indgreb i din boligs udseende eller anvendelse i perioden, hvor arbejdet udføres.

Med det professionelle udstyr vi benytter, kan en gennemsnitlig loftisolering klares på kun en dag, inkl., montage af vindplader og etablering af ny gangbro, hvis kunden ønsker det. Dette gør os i stand til at udføre alle vores loftisoleringer billigt og effektivt.

Vi tilbyder desuden hulmursisolering og isolering af krybekælder samt isolering af etageadskillelse.

Kontakt os og indhent et tilbud på isolering af loft

Hvad koster isolering af loft? Hvis du vil vide mere om vores arbejde med isolering indefra og udefra, kan du altid kontakte os på telefon20 26 09 17eller på e-mail peter@lykkebjergisolering.dk. Vi besigtiger gerne dit tag, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud på din opgave med loftisolering.

Du kan også udfylde formularen her, hvis du ønsker at blive kontaktet angående et tilbud.

Din garanti for en god isolering

Få et overblik over vores garantiordninger​


Er du interesseret?

Kontakt os allerede i dag

​VI er autoriserede isolatører og uddannede energivejledere i klimaskærm fra Teknologisk Institut.

Få et uforpligtende møde med os, og få et overblik over din situation.

Telefon

20 26 09 17

Adresse

Kroenborgvej 21, 4550 Asnæs

Se alle vores afdelinger her

Lykkebjerg Isolering – CVR: 30664353

Landets bedste energivejledning

Som professionelle og autoriseret af CPI Danmark, står vi til rådighed med god og seriøs vejledning, når du skal have ny isolering. Brug under 2 min i dag på at udfylde vores formular, og lad os se på sagen.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​