Dit isoleringsfirma til efterisolering i bl.a. Kalundborg, Holbæk, Nykøbing Sjælland og Vig​

Leder du efter et professionelt isoleringsfirma på Sjælland? Skal det være et firma som har mange års erfaring inden for efterisolering?

Hos Lykkebjerg Isolering har vi igennem mange år udført professionel efterisolering af både private boliger, erhvervsbyggerier såvel som offentlige institutioner.

Vores isoleringsfirma arbejder overalt på Sjælland, og har bl.a. udført mange opgaver lokalt i byerne Kalundborg, Holbæk, Nykøbing Sjælland, Vig, Svinninge, Jyderup, Høng og Asnæs.

Vi har siden 2007 arbejdet professionelt med efterisolering, og er blandt de førende firmaer inden for dette på Sjælland. 

Vi arbejder med alle opgaver inden for området, og kan både udføre store såvel som små projekter. Vi har bl.a. udført mange opgaver inden for efterisolering af hulmur, lofter, skunke og etageadskillelse.

Vi benytter primært produkterne Neopixels, som er en grafibelagt EPS-perle (Ekspanderet Polystyren), ofte kaldet flamingo-kugler. Årsagen til at vi ofte benytter disse produkter er, at de har begge en utrolig god Lambda-værdi, ligesom man også opnår resultater med et minimum af kuldebroer, da begge produkter blæses ind.​

Neopixels isolering er et helt nyt og professionelt produkt på markedet. Neopixels er patenterede og gennemtestede flamingoperler, som ligesom papiruld også har en utrolig lav lambda-værdi på kun 0,033 (jo lavere jo bedre). Du kan læse meget mere om Neopixels isolering her.

Kontakt vores isoleringsfirma om efterisolering på Sjælland her

Hvis du ønsker at vide mere om vores mange forskellige projekter, kan du skrive os en mail fra vores kontaktformular her, eller kontakte os på 20 26 09 17.

Du kan også klikke her og udfylde en formular med din ønskede opgave og eventuelle bemærkninger - så vender vi tilbage til dig.

Du kan se billeder fra nogle af vores mange tidligere projekter i vores galleri her eller se vores videoer her.​

Vi udfører efterisolering på hele Sjælland, bl.a. i Nykøbing Sjælland, Vig, Kalundborg, Holbæk, Høng, Asnæs, Svinninge og Jyderup​

Din garanti for en god isolering

Få et overblik over vores garantiordninger​


Er du interesseret?

Kontakt os allerede i dag

​VI er autoriserede isolatører og uddannede energivejledere i klimaskærm fra Teknologisk Institut.

Få et uforpligtende møde med os, og få et overblik over din situation.

Telefon

20 26 09 17

Adresse

Kroenborgvej 21, 4550 Asnæs

Se alle vores afdelinger her

Lykkebjerg Isolering – CVR: 30664353

Landets bedste energivejledning

Som professionelle og autoriseret af CPI Danmark, står vi til rådighed med god og seriøs vejledning, når du skal have ny isolering. Brug under 2 min i dag på at udfylde vores formular, og lad os se på sagen.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​