Isolering af etageadskillelse til ejendomme

​Skal du have udført isolering af etageadskillelse, og skal det gøres med de bedste materialer? Så står vi hos Lykkebjerg Isolering klar til at hjælpe dig. Vi er et professionelt isoleringsfirma med årelang erfaring som står til din rådighed i Odsherred, Holbæk, Roskilde og hele København. 

Vi udfører isoleringsopgaver med flere forskellige materialer, herunder blandt andet Superglass glasuld. Så uanset om du skal have fikset din gulvisolering i sommerhuset eller om du ønsker at nedbringe varmeregningen i din bolig, så kan vi hjælpe dig i mål.

Isolering af etageadskillelse kan udføres på flere forskellige måder

Man kan enten bore huller i gulvet fra den øverste etage og blæse isoleringen ind i etageadskillelsen igennem hullerne. Når opgaven er udført, lukker vi hullerne igen. Denne metode benyttes ofte ved boliger i flere plan eller ved ejerlejligheder, da man derved ikke behøver at involvere naboer.

En anden mulighed kan være at bore huller i loftet fra etagen nedenunder og blæse isoleringen op i etageadskillelsen. Efter endt arbejde fylder vi ligeledes hullerne igen, og når der er blevet malet, kan proceduren oftest slet ikke ses.

Den sidste måde vi kan udføre Isolering i etageadskillelse på, er ved at bore huller i muren udefra og derved fylde etageadskillelsen op med et langt rør der føres ind udefra. Denne måde er også meget brugt, specielt hvis man samtidig får udført hulmursisolering. Vi sørger for at fugerne efterfølgende bliver fyldt med en fugefarve, som er så tæt på den eksisterende som muligt.​

​Fordele ved isolering

De smarteste årsager til at få udført isolering af etageadskillelse:

  • Du vil kunne mindske varmeforbruget, og derved kunne spare mange penge på varmeregningen.
  • Du får dejlige varme gulve uden træk og gulvvarme, da der vil forekomme færre kuldebroer i boligen.
  • Du opnår generelt et forbedret indeklima i boligen.
  • Du mindsker udledningen af CO2 og forbedrer derved det globale klima.
  • Salgsværdien af din bolig bliver væsentligt forbedret.
  • Isoleringen nedbringer lydgener markant.

Kontakt vores isoleringsfirma på Sjælland

Hvis isolering af etageadskillelse er det næste projekt på listen, er du velkommen til at kontakte os på telefon 20 26 09 17 eller på vores mail peter@lykkebjergisolering.dk. Er dit projekt måske en smule mere specifikt, så som isolering af krybekælder eller kælder i dit sommerhus, så hører vi også gerne fra dig. Vi klarer alle opgaver i forbindelse med isolering, så tøv ikke med at kontakte os, så finder vi en god pris på din opgave.

Din garanti for en god isolering

Få et overblik over vores garantiordninger​


Er du interesseret?

Kontakt os allerede i dag

​VI er autoriserede isolatører og uddannede energivejledere i klimaskærm fra Teknologisk Institut.

Få et uforpligtende møde med os, og få et overblik over din situation.

Telefon

20 26 09 17

Adresse

Kroenborgvej 21, 4550 Asnæs

Se alle vores afdelinger her

Lykkebjerg Isolering – CVR: 30664353

Landets bedste energivejledning

Som professionelle og autoriseret af CPI Danmark, står vi til rådighed med god og seriøs vejledning, når du skal have ny isolering. Brug under 2 min i dag på at udfylde vores formular, og lad os se på sagen.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​