​Isolering af krybekælder

​Har du en krybekælder under dit gulv og er der fodkoldt i din bolig? Så kan en isolering af krybekælderen være en god idé!​

Som isolatør tilbyder vi isolering af krybekælder med Neopixels. Neopixels krybekælder isolering er små EPS kugler af ekstruderet polystyren. Denne typer EPS-kugler består af lukkede celler, der ikke kan optage fugt. Det betyder, at vi også kan isolere ned i krybekældre, der er relativt fugtige, da fugten ikke vil blive ledt op til bjælkeunderlaget. 

Fremgangsmåde

En isolering af krybekælder kan foretages på forskellige måder, alt efter hvordan bygningen er konstrueret. I nogle huse er det nemmest at gøre oppefra, gennem huller i gulvet, i andre bygninger er det muligt at gøre det gennem udluftningshullerne i ydermuren. I begge tilfælde kan man vælge at fylde krybekælderen helt op, eller (hvis der er tale om en ret dyb krybekælder) lægge et mindre lag. Isoleringsværdien er lige god, også når der er luft over isoleringen. Desuden tilbyder vi også loftsisolering, tømning af hulmur og  hulmursioslering samt isolering af etageadskillelse.

Fordele ved Neopixels krybekælderisolering & gulvisolering til isolering af gulv

  • Et forholdsvist tyndt lag giver en stor isoleringsevne
  • Vandafvisende
  • De store, grå perler passerer ikke gennem ventilationsriste
  • Stor rådbestandighed
  • Forebygger rå på bjælker og gulve
  • Forebygger betonrust og korrosion af ledninger
  • ​Flammehæmmende
  • ​Energiøkonomisk at genanvende

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Er du nysgerrig på vores priser, eller vil du høre mere om de ydelser, vi tilbyder inden for isolering af krybekælder? Så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os. Du kan enten henvende dig på telefon 20 26 09 17, via e-mail peter@lykkebjergisolering.dk eller kontaktformularen her på hjemmesiden. Når vi har hørt mere om opgavens omfang, udarbejder vi med glæde et skræddersyet tilbud til dig.

Din garanti for en god isolering

Få et overblik over vores garantiordninger​


Er du interesseret?

Kontakt os allerede i dag

​VI er autoriserede isolatører og uddannede energivejledere i klimaskærm fra Teknologisk Institut.

Få et uforpligtende møde med os, og få et overblik over din situation.

Telefon

20 26 09 17

Adresse

Kroenborgvej 21, 4550 Asnæs

Se alle vores afdelinger her

Lykkebjerg Isolering – CVR: 30664353

Landets bedste energivejledning

Som professionelle og autoriseret af CPI Danmark, står vi til rådighed med god og seriøs vejledning, når du skal have ny isolering. Brug under 2 min i dag på at udfylde vores formular, og lad os se på sagen.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​