Billig og effektiv hulmursisolering på Sjælland bl.a. i København, Slagelse og Roskilde​

En hulmursisolering kan meget vel blive dit livs bedste investering. Hvis din hulmur ikke er isoleret i forvejen kan du forvente at reducere dit energiforbrug med mere end 10.000 kWh om året, svarende til over 7.000 kr. (naturligvis afhængigt af boligens størrelse og opvarmningsform).

Også ved bygninger der er hulmursisoleret, kan det ofte betale sig at efterisolere hulmuren. Den oprindelige isolering vil tit være mangelfuld, enten fordi den er faldet sammen i årenes løb eller fordi man for 20 år siden ikke lagde så meget vægt på isoleringen, og derfor anvendte væsentligt mindre i hulmuren  Her anbefaler vi at kunden får suget den gamle isolering ud og erstattet det med Neopixels (EPS kugler med grafit) Det bedste produkt på marked. Neopixels yder 25 års sætningsgaranti.

Hos isolatør Lykkebjerg Isolering udfører vi hulmursisolering og tømning af hulmure i København, Slagelse, Hillerød, Køge, Roskilde, Holbæk, Kalundborg og på resten af Sjælland.

Om hulmursisolering

Når vi arbejder med hulmursisolering og efterisolering af hulmure foregår det ved, at vi borer mindre huller (ned til 12 mm.) i fugerne, jævnt fordelt over hele væggen. Det valgte isoleringsmateriale blæses ind gennem hullerne, som derefter lukkes igen med mørtel i en passende farve. Om det enten er vægisolering, facadeisolering eller din facade af et gammelt hus der skal have hulmursisolering, står vi altid klar til at hjælpe.

Vi benytter diverse materialer herunder bl.a. Neopixels (EPS kugler med grafit), Superglass glasuldsgranulat.

En hulmursisolering af fx. et parcelhus vil kun tage en dag, og når opgaven er udført vil indgrebet nærmest ikke kunne ses.

ALLE opgaver bliver udført til den aftalte pris og tid, og i den bedste kvalitet. 

Fjern kuldebroerne – hvad er de største fordele?

Du kan opnå mange fordele ved at få et professionelt isoleringsfirma til at fjerne kuldebroerne. Nedenfor kan du læse mere om nogle af de største fordele ved en godt udført hulmursisolering:

  • Der kan opnås store besparelser på den årlige varmeregning
  • Hulmursisolering giver dejlige varme vægge indvendigt
  • Du mindsker din boligs CO2 udledning
  • Hulmursisolering mindsker risikoen for fugtskader og skimmelsvamp
  • Din boligs værdi øges, og du kan opnå et bedre energimærke

Kontakt os om hulmursisolering i København, Roskilde, Slagelse og på hele Sjælland

Lykkebjerg Isolering er beliggende 3 forskellige steder. Vi har bl.a. afdeling i Asnæs, afdeling i København / Nordsjælland og afdeling i Roskilde.

Hvis du ønsker et tilbud, kan du kontakte os på på vores formular her. Hvis du vil se billeder fra tidligere opgaver, kan du gøre dette i vores galleri her.​​ Vi tilbyder desuden også loftisolering og isolering af krybekælder.

Effektiv hulmursisolering i København, Slagelse, Kalundborg, Roskilde, Holbæk og hele Sjælland​

Din garanti for en god isolering

Få et overblik over vores garantiordninger​


Er du interesseret?

Kontakt os allerede i dag

​VI er autoriserede isolatører og uddannede energivejledere i klimaskærm fra Teknologisk Institut.

Få et uforpligtende møde med os, og få et overblik over din situation.

Telefon

20 26 09 17

Adresse

Kroenborgvej 21, 4550 Asnæs

Se alle vores afdelinger her

Lykkebjerg Isolering – CVR: 30664353

Landets bedste energivejledning

Som professionelle og autoriseret af CPI Danmark, står vi til rådighed med god og seriøs vejledning, når du skal have ny isolering. Brug under 2 min i dag på at udfylde vores formular, og lad os se på sagen.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​